maanantai 7. heinäkuuta 2008

Kysymys siitä - mitkä ovat asioita jolloin voi ja kannattaa kääntyä asiantuntijan puoleen on tämän blogin avaintarkoitus. Muutama esimerkki voi auttaa ymmärtämään ja valaisemaan asiaa.


Alla on faktatietoja ja perusteita otsikon kirjoituksille, voit laittaa kysymyksiä ja kertomuksia( lyhyesti) ja nimimerkillä ja omalla vastuulla. En ehdi niihin vastaamaan - ja koska tämä ei ole mainos voit löytää yhteystietoni laittamalla google palkkiin, nimeni jussi keskinen tai suwantokuha joka löytyy sivuilta, sivut löytyvät sieltä hinta ja muine tietoineen. Kysymysten julkaisun päätän minä.

Jussi Keskinen
Vastaava terapeutti




Terapiakäsitteitä:

Toiminta perustuu Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukaan ja noudattaa TEOn asetuksia ja säädöksiä.

Merkinnät tehdään asiakkaan suostumuksella ja suojataan niin ettei niihin ole mahdollisuutta päästä ulkopuolisen käsiksi. Tietoja ei luovuteta kenellekään vaan ne ovat 100% luottamuksellisia.

Tiedot hävitetään, kun niiden säilyttämiselle ei ole tarkoituksellista perustetta. Tiedot poistetaan as. nähden hänen niin halutessaan - eikä niitä luovuteta eteenpäin.

Voit tulla myös anonyymisti, jos niin sovitaan.


Kynnys keskusteluun tulemiseen on tehty matalaksi.

Terapia menetelmistä on olemassa tutkimuksellista tietoa.

Suwantokuha on hieman erilainen - kunnioittava ja hyväksyvä. Vaikka kärsimystä on monenlaista ja sen voimakkuus vaihtelee - on yksi tehokas tapa vapautua tuskasta. Meidän on hyväksyttävä tilanteemme sellaisena kuin se on - siitä alkaa toipuminen.


Ensimmäinen yhteydenotto on aina arvio ( - 50 % ) myös siitä onko asiakkaan ongelmat hoidettavissa Suwantokuhassa, jos ei ole voimme asiakkaan halutessa ehdottaa hänelle sopivampaa hoitoa.

Me emme ole uteliaita siitä kuka olet vaan, toivomme, että herätämme sinun uteliaisuutesi siitä kuka olet? Nöyrrymme ja kumarramme toistemme edessä tasapuolisesti. Avainasiana on oman subjektiivisen "kartan" muodostaminen sellaiseksi, että se vastaa sitä todellisuutta, jossa ei tarvitse kompuroida ja, jossa suurimmat kuopat tasoitetaan. Huomaa seuraavaa:

Ei ole pieniä eikä suuria ongelmia tai tärkeitä ja vähemmän tärkeitä asioita - kaikki otetaan vastaan sellaisena kuin ne tulevat.