keskiviikko 23. heinäkuuta 2008

Työkalut terveyden välineenä

Kaikessa työssä on hyvä olla hyvät työkalut ja osata myös käyttää niitä. Erilaiset asiat tarvitsevat omanlaisiaan työkaluja. Kuvitteelliset työkalut, joista nyt esittelen muutamia toimivat vastaanotolla suggestion avulla ja niitä voi todella käyttää tarpeen vaatiessa, ne kulkevat kerran ne opittuasi aina mukanasi.

Pakissa pitää siis olla paljon työkaluja, koska myös ihmisiä on erilaisia - yleensä kuitenkin samat yhteiset periaatteet, jotka kuuluvat ihmisen inhimilliseen elämään toimivat jollain tavalla kaikilla ja siksi on säälittävää katsoa kuinka toiset käyvät vuosikausia haaskaamassa aikaansa sellaisissa paikoissa, jotka ovat heidät jo lokeroineet ja avun saanti on käytännöllisesti katsoen mahdotonta.

Nämä ovat omia mielipiteitäni, enkä kehota ketään lopettamaan mitään terapiaa tai lääkitystä, joka on hänelle määrätty tai jossa hän tuntee vointinsa hyväksi ja haluaa näin toteuttaa oman identiteettinsä vahvistamista.

Jussi Suwantokuha

Tulen käsittelemään yhtä työkalupakkia, nimittäin Tiibetiläisiä opetuksia elämän laadun parantamiseksi - Akong Tulku Rinpochen opetuksia mukaillen. Toivon, että olet kärsivällinen ja jaksat seurata mukana. Tämä riittää ensikerraksi - nyt voit orientoitua lukemaan blogia silloin, kun sinulla on siihen aikaa.